با توجه به مشکلاتی نظیر تعداد زیاد شکایات و پرونده های اداره کار و همچنین ازدحام در ادارات کار راه اندازی سامانه اینترنتی باعث سهولت و سرعت بیشتر در پیگیری پرونده اداره کار شده است. بنابراین افراد می توانند به صورت اینترنتی شکایات خود را  از طریق سامانه جامع روابط کار طرح کرده و نسبت به پیگیری رای اداره کار اقدام نمایند.

برای شکایات مرتبط با اداره کار می توانید به اداره کار محل کار خود مراجعه کنید و یا از طریق سامانه جامع روابط کار به آدرس prkar.mcls.gov.ir  مراجعه نمایید. برای ثبت و پیگیری شکایت به صورت غیرحضوری و اینترنتی لازم است تا با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت نسبت به احراز هویت سامانه روابط کار اقدام نمایید.

در صورتی که تمایل دارید به مراجعه حضوری به اداره کار برای پیگیری شکایات خود را دارید بر روی لینک زیر کلیک کنید تا آدرس اداره کار تهران برای شکایات را بر اساس منطقه موردنظر مشاهده نمایید:

آدرس اداره کار تهران