انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

در صورتی که عناون شغلی در لیست بیمه توسط کارفرما اشتباه ثبت شده باشد، تامین اجتماعی با بازرسی از محل کار میتواند این موضوع را پیگیری نماید. به عنوان مثال اگر کارگری شغلش جز شغل های سخت و زیان آور باشد و کارفرما کارگر ساده رد کند، در بازرسی های تامین اجتماعی از محل کار تخلف در عنوان شغلی مشخص شده و علاوه بر اینکه کارفرما ملزم به پرداخت حق مشاغل سخت می شود جریمه هایی هم برایش در پی دارد. تامین اجتماعی طبق ماده 39 میتواند ظرف شش ماه لیستهای واریزی به شعبه را بررسی نماید چنانچه مشکلی باشد درظرف این شش ماه اصلاح میکند اما بعداز گذشت شش ماه نمی تواند هیچ گونه تغییری در لیست بیمه انجام بدهد مگر بامجوز ودستور مقام قضایی.

البته در صورتی که تامین اجتماعی تخلف در عنوان شغلی را تایید نکند و یا اصلا در بازرسی ها به آن توجه نکند در این صورت با توجه به رای جدید دیوان عدالت اداری در تیرماه سال ۱۴۰۰  کارگر می تواند از طریق مراجع حل اختلاف اداره کار اقدام نمایید شایان ذکر است تامین اجتماعی ملزم به تبعیت از آراء صادر شده در اداره کار میباشد