در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (28,100 امتیاز)
برای ثبت درخواست بازرسی یا مشاهده بازرسی بیم تامین اجتماعی از طریق سامانه بازرسی تامین اجتماعی چی کار کنم ؟
1 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

بهترین پاسخ

 از طریق لینک زیر می تویند به مشاهده بازرسی انجام شده توسط سازمان دسترسی داشته باشید.
https://eservices.tamin.ir/view/#/inspection-list/0

توجه داشته باشید برای استفاده از این لینک می بایست حتما به سامانه تامین اجتماعی وارد شوید. بعد از ورود به سامانه تامین اجتماعی، بر روی کشوی کارفرمایان و سپس بازرسی های کارگاه کلیک کنید.

امکانات سامانه بازرسی تامین اجتماعی

  1. مشاهده بازرسیهای انجام شده از کارگاه (لیستی که مشاهده خواهید کرد بر مبنای پورتال کد ملی نمایش داده خواهد شد )
  2. درخواست اعتراض به بازرسیهای انجام شده (هم از طرف کارفرما و هم از طرف بیمه شده  )
  3. مشاهده اعتراضات انجام شده به بازرسی
  4. ثبت درخواست بازرسی برای افراد فاقد بازرسی ( چنانچه بیمه شده ای در کارگاهی مشغول بکاربوده وکارفرمای مربوطه نسبت به عدم ارسال لیست کارکرد و پرداخت حق بیمه به شعب سازمان اقدام ننما ید؛  بیمه شده میتواند درخواست خود را در پورتال سایت فوق وارد نماید)

همچنین، امکان مراجعه حضوری به شعبه را نیز دارید.