بهترین پاسخ

فرصت پرداخت حق بیمه هر ماه، تا پایان ماه بعد می باشد. مثلا، لیست بیمه تیر را می بایست تا پایان مرداد ارسال کرد و حق بیمه آن را نیز پرداخت کرد.

در صورت تاخیر، حتی یک روز، جریمه 2% از مبلغ حق بیمه برای هر ماه دیرپرداخت تعلق می گیرد (با فرض اینکه لیست بیمه در موعد مقرر ارسال شده باشد، در صورت تاخیر در ارسال لیست بیمه هم جریمه 10% حق بیمه تعلق می گیرد)