در دیه و بیمه خودرو توسط
حداکثر دیه برای آسیب دیدگی شخص ثالث چه میزان میباشد و بیمه تا چه اندازه از آن را میپردازد؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

در بیمه شخص ثالث ما سقف پرداخت نداریم ، یعنی هرچند دیه برای یک شخص دادگاه تعیین نماید شرکت موظف به پرداخت می باشد مگر اینکه سقف پوشش های بیمه نامه ثالث کامل نباشد ( یعنی الحاقیه نگرفته باشد و در ماه حرام اتفاق افتاده باشد) و شرکت بیمه موظف به پرداخت تا سقف دیه مشخص شده در بیمه نامه را متعهد می گردد.