در سازمان تامین اجتماعی توسط (27,700 امتیاز)
ماه قبل دادخواست خود را در دیوان عدالت اداری ثبت کردم. جواب دیوان عدالت اداری چقدر طول میکشد ؟
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

بهترین پاسخ
دیوان عدالت اداری معمولاً بین ۳ تا ۶ ماه طول می‌کشد تا بابت یک شکایت جوابگو باشد.

مدت زمانی از این ۶ ماه زمانی است که برای پاسخگویی دستگاه اداری صرف می‌شود. یعنی دیوان شکایت فرد را به این اداره می فرستد و معمولاً یک ماه برای اداره زمان تعیین می کند تا جواب بدهد و بعد از یکماه که جواب آمد رای صادر می‌شود .

در صورتی که این مدت از 6 ماه گذشت، بهتر است به صورت حضوری موضوع بررسی شود. هرچند توجه داشته باشید که معمولاً بهتر است به صورت حضوری به دیوان مراجعه نکنیم چون دیوان عدالت اداری در بزرگراه ستاری بسیار شلوغ است و معمولاً عبور از گیت های ورودی و مذاکره با مسئول شعبه یا قاضی شعبه یا منشی شعبه کمی سخت می باشد .