در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (13,600 امتیاز)
به عنوان فردی که بدون مزد برای تجربه کار میکند، و در واقع کارآموز هستم تا کار یاد بگیرم، صاحب کارم بیمه ام نکرده. آیا می تونم شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

با مراجعه به تعریف کارگر، کارفرما و قرارداد کار مشخص می شود که کار در ازاء وجوه نقدی یا غیر نقدی از ارکان تعریف رابطه کار تابع بوده و چنانچه کار بصورت تبرعی و افتخاری انجام شود اصولاً رابطه کار تابع محقق نشده و شمول مقررات قانون کار و یا هر مقررات استخدامی دیگر بر این رابطه مورد نخواهد داشت . یعنی تحقق رابطه کارگری و کارفرمایی و شمول قانون کار بر این رابطه مستلزم انجام کار از سوی یک طرف قرارداد و پرداخت مزد از سوی طرف دیگر است .

اگرچه اگر کارآموز بودید و مزد دریافت می کردید، کارفرما می بایست بیمه می کرد و اگه بیمه نکنه، میشه ازش شکایت کرد.