در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (18,490 امتیاز)
اگر در اداره کار حکم به نفع من بدن ولی کارفرما اجرا نکنه تکلیف چیه ؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ

درصورت قطعی شدن حکم طی نامه ای به پیوست دادنامه اداره تعاون به اجرای احکام حقوقی دادگاه مراجعه می نمایید واجرای احکام نیز طی اخطاریه به مدت 10 روز به کارفرما برای اجرای حکم مهلت می دهد درصورت استنکاف کارفرما از اجرای حکم  شما با ارایه لیست اموال و دارایی ویا حساب بانکی کارفرما به اجرای احکام نسبت به توقیف دارایی واموال یاحساب بانکی وی اقدام می شود.