در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (140 امتیاز)
سلام آزمون نمایندگیها هر چند وقت یک بار برگزار میشود؟
3 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ

جدول زیر زمان برگزاری آزمون بیمه مرکزی در تهران، مشهد، شیراز، تبریز، اصفهان و کرمان در سال 95 می باشد

با آرزوی موفقیت شما

جزييات برنامه آزمون ها به شركت‌هاي بيمه اعلام شده است و بر اساس ضوابط موجود، افراد واجد شرايط توسط شركت‌هاي بيمه براي حضور در اين آزمون‌ها معرفي خواهند شد. همچنین آزمون های ارزیابی خسارت و اكچوئري رسمی بیمه توسط متقاضیان دریافت پروانه مربوطه از طریق ارسال مدارک به اداره کل پذیرش دفاتر و موسسات بیمه ی بیمه مرکزی و پس از تایید آن انجام خواهد شد.
يادآور مي‌شود در صورت عدم تکمیل حداقل ظرفیت هر حوزه برگزاری آزمون تا 150 نفر، آزمون آن حوزه، لغو خواهد شد و برابر اطلاعات مندرج در کارت ورود، محل برگزاری آن تهران خواهد بود.