در دیوان عدالت اداری توسط (28,100 امتیاز)
رای هیات حل اختلاف اداره کار اومده. با این رای موافق نیستم. آیا امکان اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری وجود دارد ؟
1 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

بهترین پاسخ
ظرف مدت 90 روز از تاریخ ابلاغ برای اشخاص داخل کشور و 180 روز برای اشخاص خارج از کشور، فرصت ثبت دادخواست اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری دارید.

تاریخی که برای ابلاغ رای هیئت حل اختلاف به ثبت رسیده است، مبنای احتساب مهلت اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری خواهد بود؛ به این صورت که از روز ابلاغ رای  به مدت ۹۰ روز هر یک از طرفین فرصت دارند تا اعتراض خود را در قالب فرم دادخواست رسمی به دیوان عدالت تحویل دهند. حال به منظور حفظ عدالت برای کسانی که در خارج از مرز های کشور زندگی می کنند، این مدت زمان برای آن ها به ۱۸۰ روز افزایش پیدا می کند.