در پرداخت حق بیمه توسط
شماره شناسه و پرداخت فیش بیمه برج ۳ رو میخوام
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با در دست داشتن دفترچه بیمه خود و مراجعه به کارگزاری های سطح شهر میتوانید شناسه خود را دریافت کنید و در صورت داشتن رمز و کاربری شخصا از سایت تامین اجتماعی میتوانید اخذ و پرداخت نمایید همچنین برای دریافت رمز و کد کاربری نیز به کارگزاری مراجعه و با پرداخت مبلغ هزار تومان هزینه خدمت مذکور را دریافت نمایید

واما

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید