در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام احتراما در بیمه شخص ثالث اگر خودرو به صورت دنده عقب به عابر بزند شخص ثالث تعلق میگیرد؟در همین حالت در بیمه بدنه اگر به وسیله نقلیه پشت سر به صورت دنده عقب برخورد کند بدنه به مقصر تعلق میگیرد وزیاندیده میتواند از ثالث مقصر استفاده کند؟
2 پاسخ
توسط (4,400 امتیاز)
با سلام

در تصادفات که مقصر در حالت دنده عقب با زیان دیده برخورد میکند برای پرداخت خسارت مالی نیاز به کروکی یا گزارش افسر راهنمایی میباشد.

نمایندگی صدور و خسارت بیمه ملت