بهترین پاسخ

بند قانونی مربوط به اخراح کارگر، ماده 27 قانون کار می باشد.

‌ماده 27 - هر گاه کارگر در انجام وظائف محوله قصور ورزد و یا آیین‌نامه‌های
انضباطی کارگاه را پس از تذکرات کتبی نقض نماید کارفرما حق دارد در‌صورت اعلام نظر
مثبت شورای اسلامی کار علاوه بر مطالبات و حقوق معوقه به نسبت هر سال سابقه کار
معادل یک ماه آخرین حقوق کارگر را به‌عنوان "‌حق سنوات" به وی پرداخته و قرارداد
کار را فسخ نماید.
‌در واحدهایی که فاقد شورای اسلامی کار هستند نظر مثبت انجمن صنفی لازم است. در هر
مورد از موارد یاد شده اگر مسأله با توافق حل نشد به هیأت‌تشخیص ارجاع و در صورت
عدم حل اختلاف از طریق هیأت حل اختلاف رسیدگی و اقدام خواهد شد. در مدت رسیدگی
مراجع حل اختلاف، قرارداد‌کار به حالت تعلیق در می‌آید.

بنابراین اگر کارگر دزدی کند، بر خلاف تعهدات خود به موجب قانون کار قدم بر داشته است. بنابراین در این مواقع، کارفرما قادر خواهد بود به نحو مقرر در ماده 27 قانون کار، نسبت به اخراج کارگر به دلیل سرقت اقدام کند. علاوه بر این، این امکان برای کارفرما متصور است که خساراتی که در اثر سرقت از کارپذیر، به او وارد شده است را مطالبه کند. برای دریافت خسارت دزدی می بایست در مراجع قضایی بر علیه کارگر شکایت کند.