در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
باسلام خدمت شما

بنده در شرکتی کار میکنم که یک هفته روز کار 8 صبح تا 16 و یک هفته از 16الی 00 شب و یک هفته از ساعت 00 شب الی 8 صبح و در ضمن ما اصلاً تعطیلی نداریم و در سال فقط یک روز عاشورا و یک روز 28صفر وشاید یک روز اول عید حالا میخواهم بدونم که آیا این نوع شیفته قانونی است  دوماً حقوقی ما در سال 1401با دو فرزند چقدر میشه بفرمایید سوما مرخصی ما چگونه محاسبه می شود چهارماجمه ها و روزهای تعطیل که ما باید به سر کار برویم چطور است خواهش میکنم دقیق و کامل و با مثال دقیق بفرمایید برا 1401سال چقدر است
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام قانونا کسی که کار شیفتی انجام می دهد به تناسب شیفت کاری باید از حق شیفت برخوردار شود۱۰درصد ۱۵ درصد ۲۲/۵درصد از حقوق پایه روزانه

به کار در ایام جمعه و تعطیل ۴۰ درصد جمعه کاری تعلق می گیرد و باید پرداخت شود

اگر دارای ۷۲۰ روز سابقه بیمه باشید مشمول حق اولاد به ازای هر فرزند  سه روز حقوق پایه قابل پرداخت است تا ۱۸ سالگی فرزند ان

حقوق سال ۱۴۰۱به مبلغ ۵۶۵۰۰۰۰ هزارتومان است که حق اولاد حق شیفت و جمعه کاری پایه سنوات در صورت تعلق گرفتن به آن  اضافه می گردد و پس از کسر کسورات قانونی قابل پرداخت است