در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
خانم ۴۶ ساله هستم با ۲۰ سال سابقه کار اجباری و شاغل هستم میخوام بازنشسته شوم آیا ماده ۱۱۱ حتما در محاسبه حقوق بازنشستگی اعمال میشود یا الزامی نیست ؟  اگر میانگین حقوق بازنشستگی  ۲۰ روز کمتر از حداقل حقوق شود  حداقل حقوق پرداخت میشود یا خیر ؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام خیر با توجه به روح حمایتی این قانون دیگر الزمی برای رعایت ماده ۱۱۱ متوجه تامین اجتماعی نیست و  از میانگین دوسال آخر هر مبلغی که بدست بیاید بدون رعایت ماده ۱۱۱ قابل پرداخت است