در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
من  یک خانم ۴۶ ساله هستم و ۲۰ سال سابقه کار اجباری دارم میانگین دریافتی دو سال آخر من چهار میلیون و دویست است و قصد بازنشستگی دارم طبق ماده ۱۱۱  آیا حداقل حقوق را کامل میگیرم   یا حداقل حقوق تقیسم بر ۳۰ ضبدر ۲۰ روز میشود  و ۲۰ روز از حداقل حقوق به من تعلق میگیرد ؟  سپاس
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام بند ۴ ماده ۷۶  قانون تامین اجتماعی جنبه حمایتی از خانمها برای برخورداری از  بازنشستگی زودتر از موعد است و الزامی به رعایت ماده ۱۱۱ برعهده تامین اجتماعی  در مورد این ماده مصوب نشده است  با همان ۲۰ روز حقوق بازنشست خواهید شد ولو اینکه کمتر از حداقل باشد