در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت شما دوست گرامی قبلا  تا دوماه پیش پنج سال بیمم رد شده الان جای دیگه مشغول شدم تازه متاهل شدم قراره بیممو رد کنن خواستم بپرسم همسرمو چیکار کنم چون الان دیگه از بیمه پدرش رد نمیشه .کارفرما انجام میده یا خودم باید مدارک ببرم بیمه چه مدارکی باید ببرم ممنون میشم جواب بدین
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
باید به همراه مدارک هویتی خودتان و همسرتان به واحد نامنویسی آخرین شعبه بیمه پردازی مراجعه نمایید یا می توانید از طریق سامانه ES نامنویسی افراد تبعی را انجام داده تا شعبه نسبت به ثبت و مختومه نمودن آن اقدام نماید.