در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

در یک مجتمع تجاری سرایداری داریم که امسال بازنشست میشوند دارای بیمه هستند و پرداخت میکنیم .تا به امروز ثنوات و پابان کار به ایشان داده نشده .میخاستم مبلغ تقریبی یا دقیق پایان کار ایشون رو بدونم .خقوق امسال ایشان بدون بیمه ۵۲۰۰ و بیمه پرداختی تقریبا ۲ تومن میباشد با تشکر
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام طبق ماده ۲۴ قانون کار به ازای هرسال اشتغال کارگر نزد شما بایستی یک پایه حقوقی به نرخ آخرین پایه حقوق به عنوان سنوات به ایشان پرداخت گردد علاوه بر آن درصورت عدم استفاده از مرخصی ایام اشتغال ۹ روز آن برای هر سال  ذخیره می شود که در پایان کار به نرخ آخرین حقوق باید  پرداخت شود