در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام وخسته نباشید چنانچه ده سال با نرخ ۱۲% از پرداخت بیمه حرف ومشاغل آزاد سابقه داشته باشیم ونخواهیم  بیشتر از ده سال واریز کنیم وشرایط سنی کمتر از ۵۵ سال بانوان باشد آیا با مراجعه به اداره بیمه مربوطه میتوانیم درخواست حقوق بازنشستگی  کنیم یا خیر؟  باتشکر
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام شرط بازنشستگي بانوان با 55 سال سن كامل و حداقل 10سال سابقه بيمه پردازي امكان پذير است در غير اينصورت  خير امكان ارفاق باشرايط شما ميسر نيست