در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام یک شرکت پیمانکاری دارم با یه قرار داد فعال که 14 تا پرسنل دارم و همچنین یک کارگاه دارم یک نفر توش کار میکنه حسابدار اشتباها برای اون کارگری که توی کارگاه ثابت کار میکنه یک بار اسمش رو تو لیست کارگاه رد کرده یک بار اسمشو با لیست کارمندای پروژه پیمانکاری و حق بیمه ایشون دوبار پرداخت شده الان امکان استرداد یکی از این مبالغ پرداخت شده از بیمه وجود داره؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام

برابر ماده ۳۶ قانون تامین اجتماعی مسئولیت ارسال لیست بیمه با کارفرما میباشد در عین حال حداکثر ۶ماه فرصت دارید جهت اصلاح لیست خود با تامین اجتماعی مکاتبه نمایید