در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام

من به مدت شش ونیم سال بیمه از طریق صافکاری دارم که چندسال از اون برای بیش از ده سال پیش هست که عنوان شغلی مشخص نشده،چندسال دیگه هم ازیک کارگاه دیگه مربوط به همین اواخر هست که با عنوان کمک صافکار بیمه رد شده است سوالم اینه که اگه درخواست بدم برای سختی کار ایا برای همه ی این شش ونیم سال باتوجه به عنوان شغلی که عرض کردم،سختی کار تعلق می گیره یانه؟مخصوصاکه ۵۸سال سن دارم وسال های اخرم هست
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
شغل شما مشمول سختی کار نمی شود زیرا در معرض عوامل الاینده فیزیکی و شیمیایی نیستید.