در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من به صورت ازاد می توانم از بیمه تکمیلی تامین اجتماعی بر‌خوردار باشم وهزینه ان چقدر است و چع مدارکی می خواهد
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

بیمه تکمیلی تامین اجتماعی توسط آتیه سازان آن سازمان برقرار می باشد و فقط مشمول مراکزی که طرف قرارداد با آن شرکت هستند و در بیمه های بازنشستگان قابل درخواست می باشد و بصورت انفرادی امکان اخذ آن نمی باشد.