در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام.

آیا شخصی که به عنوان منشی در یک نمایندگی بیمه به عنوان مثال شرکت بیمه ایران کار میکنید آیا میتواند نمایندگی بیمه عمر یک شرکت دیگر به عنوان مثال پاسارگاد را بگیرد آیا داشتن هردوکار همزمان غیر قانونی است؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام ایراد قانونی ندارد ولی ممکن است آن شرکتی که در آنجا منشی هستید از این موضوع استقبال نکنه سعی کنید نمایندگی همان شرکت را بگیرید چون همه شرکتها بیمه عمر دارند اگر شرکت شما این خدمات را نداشت پس نباید به این کار شما  ایراد بگیرد