در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

اگر کارفرما استعفا نامه ی کتبی بنده رو ثبت و شماره نکند از چه طریق میتونم اثبات کنم که در تاریخ مقرر برگه استعفا تحویل داده ام؟

میتونم با حضور در اداره کار و تامین اجتماعی استعفا تنظیم کنم و اداره کار برای شرکت مدنظر ارسال کند؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام ضمن تنظیم استعفانامه و تحویل آن به کارفرما رونوشت آن به اداره کار تحویل ودر دبیرخانه اداره کار ثبت شود .و مطابق تبصره ماده ۲۱ قانون کار کارگر مکلف است یکماه پس از تسلیم استعفا به کار خود ادامه دهد درصورت عدم پذیرش کارفرما  پس از یکماه به اداره کار مراجعه و دادخواست استعفا را مطرح نماید واز ترک کار خودسرانه بدون نطر اداره کار خوداری نماید