در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
: باسلام برادر من درحین خدمت فوت کرده با ابتلا به بیماری سرطان آموزش اش نزاجا تهران بود بعد به صورت امریه در آزمایشگاهی معتمد سرطان خدمت میکرد کمیسون ۱۲۰ بهش فوت عادی زدنند حتی نمی تونیم اعتراض کنیم به خاطره معافیت کفالت برگه فوت برادر حین خدمت نزاجا گفتند اگه به رای کمیسیون اعتراض کنید برگه را لغو می کنیم ما نمی دانیم به کجا شکایت کنیم تاحق بردار پایمال نشه زیر خدمت سربازی فوت کرده قبل اعزام از سلامتی کامل برخودار است با مدارک واسناد پزشکی ممنون لطف راهنمایی کنید

: بردار من خودش فوق لیسانس ژنتیک ودارای کتاب مقاله ولوح تقدیر از انجمن ژنتیک لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
قبل توسط (6,220 امتیاز)

مطابق ماده 6 آیین نامه نیروهای مسلح ، تشخیص شهادت و فوت به سبب انجام وظیفه و جانبازي و معلول حین انجام وظیفه، حسب مورد به عهده مراجع پیش بیني شده در قوانین ارتش، سپاه و نیروي انتظامي ميباشد. منظور از مراجع پیش بینی شده کمیسیون های پزشکی موضوع مواد 120 ارتش یا 135 سپاه پاسداران و 171 نیروی انتظامی می باشد.

از سوی دیگر مطابق رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری ، نظریات کمیسیون پزشکی در دیوان امکان دادخواهی ندارد لذا رای صادره از کمیسیون های پزشکی نیروهای مسلح  قطعی است . البته غرامت فوت عادی از طرف ستاد کل نیروهای مسلح به شما پرداخت خواهد شد و در صورتی که فرد متوفی افرادی را تحت کفالت خود داشته باشد نیز از طرف صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح  به آنان حقوق پرداخت می شود.