در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام. اینجانب هشت سال به عنوان نیروی متخصص و فنی در شرکت ملی حفاری ایران واقع در اهواز مشغول به کار بودم. هشت سال به من قول جذب در شرکت را دادن ولی عملی نشد و زیر نظر پیمانکار با کمترین حقوق و مزایا کار کردم. و به دلیل مشکلات مالی و خانوادگی به مدت چهار سال شرکت را ترک نمودم. الان مجدد درخواست بازگشت به کار و یا حق حقوقم هستم. ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. حداکثر مهلت درخواست بازگشت بکار، یک‌ماه از زمان اخراج می باشد.