در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

سابقه بیمه بنده به ترتیب سال به شرح ذیل است

دو سال سابقه عادی بلیط فروش

شش ماه بیمه بیکاری

بیست سال سابقه دامداری سخت زیان آور شبکار ، هم زمان نگهبان روز انبار راکد بستی میهن هم بودم که مشاغل عادی برام رد شده .

الان هم یکساله فقط در یک دامداری مشغول هستم و بیمه زیان آور رد میشه من اینجوری حساب کردم

۲سال سابقه عادی

۶ماه بیمه بیکاری عادی

۲۱سال زیان آور ضربدر یک و نیم

۲.۶سال عادی+زیان آور ۳۱.۶=۳۴سال سابقه

یکی از دوستان میگه بیمه بیکاری حساب نمیشه بنده خدایی هم میگه یکسال آخر برو مشاغل عادی کار کن مزایا بهتر داره  بازنشستگی من واقعا جز کدام گروه هستش و شرایط بازنشستگی را دارم یا نه ؟خودمم مشکل ریوی آسم پیدا کردم تو این سن ، سنمم ۴۴سال هستش.
1 پاسخ
توسط (1,060 امتیاز)
با سلام

سابقه دوران استفاده از مقرری بیکاری جزء سوابق بیمه ای محسوب می‌شود بیمه شدگانی که دارای ۲۰ سال سابقه متوالی یا ۲۵ سال متناوب در مشاغل سخت و زیان آور هستند می‌توانند جهت بازنشستگی درخواست خود را ارائه کرده و با پرداخت ۴ درصد سخت و زیان آور بازنشسته شوند