در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
سلام آیا بیمه همزمان صندوق روستایی و کانون سردفتران و دفتریاران امکان‌پذیر است؟

اگر خیر تکلیف ۳ سال بیمه ای که از بیمه صندوق روستایی داشتم چی میشه؟

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

تبصره ذیل ماده یک قانون تشکیل صندوق حمایت وکلا و کارگشایان دادگستری چنین ابراز می دارد که وکلا و کارگشایانی که مشمول مقررات قانون استخدام کشوری یا قانون استخدام نیروهای مسلح یا قانون تأمین اجتماعی یا‌مقررات بازنشستگی دیگری هستند از شمول مقررات حمایتی این قانون مستثنی می‌باشند. بنابراین شما اجباری به عضویت در صندوق حمایت وکلا ندارید و می توانید بیمه روستایی را ادامه دهید. در غیر اینصورت می بایست سوابق را منتقل نمایید.