در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

من در دفتری به مدت دو سال تمام وقت مشغول کار بودم.

کارفرمای من لیست بیمه رو برای من تمام وقت رد میکردن.

ولی در قبال شکایت اداره کار من یه لایحه ی دفاعیه دادن که من بصورت پاره وقت اونجا مشغول بودم.

اداره کار به من گفته که خودم باید تمام وقت بودنم رو توی محل کار اثبات کنم.

از نظر شما همون سوابق بیمه مدرک معتبری دال بر اینکه من تمام وقت بودم نیست؟؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام برای اثبات سابقه کار باید رابطه مزدی و رابطه کاری اثبات گردد برای اثبات رابطه مزدی پرینت واریز حقوق نزد بانکها یا هر مدرک معتبری که دلالت بر دریافت حقوق داشته باشد برای اثبات رابطه کاری داشتن قرارداد  و یامدارکی دال بر داشتن رابطه کاری  لازم است .صرف داشتن رابطه بیمه ای نمی توان رابطه کاری و مزدی را اثبات کرد چه بسا کسانی بطور صوری اقدام به بیمه پردازی برای افراد می کنند و حساسیت اداره کار قانونی و طبق مقررات است