در بیمه بیکاری توسط (15,090 امتیاز)
مدتی به علت بیکاری، بیمه بیکاری دریافت میکردم و در این مدت در اسنپ کار میکردم. حالا تامین اجتماعی اعلام کرده که باید مبلغ دریافتی بیمه بیکری را عودت بدم. آیا این کار قانونیه؟ حالا باید چکار کنم ؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام از تاریخی که  تامین اجتماعی یا ادارات ذی ربط اشتغال  شما را  در اسنپ کشف کردن می توانند بیمه شما را قطع کنند و  اگر از سوی اسنپ برای شما حق بیمه واریز شده باشد باید  حقوق بیکاری را عودت دهید در صورت عدم واریز حق بیمه الزام شما به عودت حقوق بیکاری وجاهت قانونی ندارد