در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
دختری هستم  تحت تکفل پدرم ،و اسمم به عنوان فرد تبعی در سایت تامین احتماعی ثبت شده اما بیمه تکمیلی ثبت نشده چطور این موضوع رو پیگیری کنم ؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام بیمه تکمیلی تامین اجتماعی فقط مشمول بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی است و در اختیار کانون بازنشستگان و از طریق بیمه های خصوص انجام می شود اگر پدر شما بازنشسته شدن باید درخواست عضویت خود را در کانون مطرح کنند و اعضای تبعی خود را تحت پوشش آن قرار دهند  در غیر اینصورت از طریق بیمه های خصوصی  من جمله بیمه حافظ اقدام  کنید