در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
عرض ادب

بنده قبلا عضو هییت مدیره شرکتی بودم

سال ورودم به شرکت ابان 1398 بود و استعفا از شرکت مرداد1399

اما متاسفانه از سیستم هییت مدیره پاک و جایگزین نفری انجام نشده بود.

لازم بذکر هست تمامی حسابهای شخصی بنده به دلیل بدهی شرکت به تامین اجتماعی مسدود شده و مبلغ بدهی از خرداد 1397 تا پایان 1398 هستش در حالی که طبق این تاریخ اعلامی از تامین اجتماعی بنده فقط 4 ماه بوده که عضو هییت مدیره بودم و تامین اجتماعی هم نامه فرستاده که باید کل بدهی شرکت پرداخت کنم تا رفع مسدودی بشم

تو روزنامه اساسنامه شرکت هم اشاره شده که تمامی امضا ها و اختیارات و امورات مالی و ... به تنهایی بعهده رییس هییت مدیرست.

من حتی  نامه با سربرگ و مهر شرکتم دارم که نوشته شده اولا استعفا دادم و دوما طبق اساسنامه تمامی مسایل مالی بعهده شخص رییس هییت مدیرست

سوالم اینه ایا مسدود کردن حساب عضو هییت مدیره طبق اساسنامه شرکت قانونی بوده؟من در چه صورتی میتونم رفع مسدودی حساب بکنم؟

ممنون میشم راهنمایم کنین
1 پاسخ
قبل توسط (6,220 امتیاز)

مطابق قانون کلیه مدیران شرکت در قبال بدهی که برای شرکت در دوران مدیریت آنها قطعی شده باشد در مقابل سازمان تامین اجتماعی مسئولیت تضامنی دارند یعنی چنانچه شرکت بدهکار باشد سازمان میتواند هم علیه شرکت هم علیه مدیران اقدام نماید با توجه به اینکه تامین اجتماعی خود دارای واحد اجرائیات میباشد برای وصول مطالبات خود نیاز به اقدام از طریق مراجع قضایی ندارد و خود راسا میتواند اقدام نماید بنابراین میتواند اموال شخصی و حسابهای بانکی مدیران را بابت بدهی شرکت که در دوران مدیریت مدیران قطعی شده توقیف نماید در این حالت حتی اگر مدیر از شرکت خارج شود مسئولیتش در قبال سازمان تامین اجتماعی از بین نخواهد رفت و  هر زمان میتوانند اموال شخصی را توقیف کند و مطالبات خود را وصول نماید.

در خصوص بدهیهای بیمه ای اصل استقلال دارایی شرکت از شرکا نقض شده و مدیران در قبال بدهیهایی که شرکت به سازمان تامین اجتماعی،  دارد مسئولیت تضامنی داشته و اموال شخصی مدیران در معرض خطر توقیف و استیفا قرار میگیرد.