در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام، وقت بخیر

من راننده موتورسیکلت بودم و یک ماشین با سرعت غیر مجاز از پشت به موتور من زد یک ترک هم داشتم، موتورم بیمه شخص ثالث داره اما من گواهینامه ندارم، با توجه به اینکه مقصر ماشین پشتی شناخته شده خسارت دیه ی ترک من و موتور من و دیه ی خود من توسط مقصر پرداخت میشه؟
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
با سلام

براساس قوانین و مقررات مربوط به بیمه اجباری شخص ثالث چنانچه براساس نظر کارشناس تصادفات ، خودرو مقصر حادثه شناخته شده باشد ، شما و فردی که ترک موتور بوده ، شخص ثالث محسوب و دیه یا ارش صدمات وارده پرداخت خواهد شد .

با تشکر