در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

درمورد سابقه بیمه تامین اجتماعی

اگر بعد از چند سال متوجه بشیم کارفرمای قبلی ما، ما رو بیمه نکرده، مراجعه کنیم تامین اجتماعی ادعا کنیم بابت سابقه بیمه از کارفرما، کارفرما با دادن مبلغ حق بیمه سالهایی که بیمه ما رو انجام نداده، میتونیم اون سالها رو به سابقه بیمه امون اضافه کنیم؟

شرایط و مراحل کار رو لطف کنید راهنمایی کنید و مواد قانونی رو هم بگید

تشکر
1 پاسخ
توسط (1,060 امتیاز)
با سلام

برای این کار به مدارک کتبی و معتبری مثل قرارداد، لیست حضور غیاب ، پرینت حساب بانکی که حقوق تان را دریافت کرده اید و هر مدرک کتبی که رابطه بین کارفرما و کارگر را ثابت کند به حل اختلاف اداره کار مراجعه و موضوع را درخواست و پیگیری کنید تا بعد از تشکیل جلسه و بررسی در صورت اثبات رای به پرداخت حق بیمه سال‌های گذشته توسط کارفرما می دهند و بعد از پرداخت شدن حق بیمه سال‌های قبل به سوابق بیمه ای تان اضافه خواهد شد