در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر.

ایا یک شرکت که در مرکز رشد دانشگاه مشغول هست و تنها مدیرعامل و رییس هیئت مدیره در آن مشغول هستند(سهامدار هم هستند)، با توجه به این که این افراد کارفرما به حساب میان و بیمه اجباری ندارند، ایا امکانش هست تنها برای رییس هیئت مدیره از طرف شرکت بیمه رد بشه؟

و آیا این بیمه که با کد رییس هیئت مدیره رد شده، سابقه کار تمام وقت به حساب میاد؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. شما می توانید قرارداد کارفرمایی با سازمان تامین اجتماعی منعقد کنید.