در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

من یک شرکت با مسولیت محدود دارم که خودم و خانومم سهام دار هستیم و آدرس شرکت هم منزل مسکونی هست

هیچ کارمندی ندارم و خودم هم در یک شرکت دیگه کار میکنم که حق بیمه از طریق محل کارم به بیمه ارسال میشه

یک قرارداد با علوم پزشکی دارم که تمام شده و الان ازم مفاصا حساب می خوان

می حواستم بدونم با توجه به اینکه هیچ کارمندی ندارم بازم برای دریافت مفاصا حساب باید پول پرداخت کنم؟
1 پاسخ
قبل توسط (6,220 امتیاز)
قراردادهایی که به صورت انفرادی انجام میشود از شمول ماده 38 قانون تامین اجتماعی خارج می باشد به عبارتی دیگر سازمان تامین اجتماعی برای صدور مفاصا حساب ماخذی را بر روی مبلغ قرارداد اعمال نمی نماید و مبلغی به بیمه پرداخت نمی شود.