در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانب در روند بازنشستگی می باشم و نامه ترک کار بازنشستگی را به تاریخ ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ از کارفرما دریافت نموده ام و در سامانه بارگذاری کرده ام و به شعبه ارسال شده است و آخرین پرداختی حق بیمه تیر ۱۴۰۱ می باشد ولی در کمال تعجب در سامانه سوابق برای مرداد ۱۴۰۱ بدون پرداخت حق بیمه سابقه ایجاد شده است،

حال با این اخلال سیستمی که برای بنده پیش آمده آیا سبب عدم تطابق تاریخ نامه ترک کار بازنشستگی با آخرین ماه پرداختی حق بیمه نشود و در روند بازنشستگی مشکل بوجود نیاورد؟

ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام سابقه ايجاد شده اگر ناشي  از بازرسي و يا اظهارات كارفرما نزد بازرس  ايجاد شده باشد غير قطعي بوده و درصورتي كه اساس آن كه اشتغال است براي سابقه ايجاد شده احراز نگردد با درخواست كارفرما  مبني بر عدم اشتغال شما در كارگاه وي و پي گيري خودتان قابل حذف است  در صورتي كه تمايل به بازنشستگي داريد و شرايط آن را احراز كرديد سريعا اقدام به حذف سابقه ايجاد شده غير قطعي نماييد