در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
قانونی وجود دارد در خصوص استخدام در اتحادیه های صنفی که بگه اعضای هیئت مدیره نمیتوانند هم فامیل خود را در اتحادیه استخدام کنند؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
در دستور العمل بکارگیری کارکنان و مشاورین اتاق های اصناف موضوع آیین نامه ماده 36 قانون نظام صنفی در اینخصوص منعی ایراد نشده است هرچند کمیته انتصابات  ممکن است با در نظر داشتن این موضوع از پذیرش فرد متقاضی خودداری نمایند.