در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
پرستار خانم 40 ساله باسابقه 16 سال و دیسک کمر که نیاز به جراحی دارد و فرزند دوقلو 5 ساله میتوانم تقاضای بازنشستگی پیش از موعد نمایم؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام وقت بخير سركار خانم شما در حال حاضر مشمول بازنشستگي نيستيد چون  شرايط بازنشستگي كه به قرار زير است را فعلا احراز نمي كنيد  .

1- خانمها 55 سال سن و 20 سال سابقه كار

2-  سابقه كار سخت و زيان آور 20 سال  متوالي يا 25 سال متناوب بدون شرط سني

3- سابقه كار 20 سال و 42 سال كامل سن مشروط بر شمول قانون كار

درصورتي كه به دليل بيماري ناتوان از انجام كار بوده و پزشك متخصص ادامه كار را جايز نداند و اين موضوع درشوراي پزشكي مربوطه طرح گردد و حداقل 66 درصد ناتوان تشخيص داده شويد مي توانيد از كار افتاده شويد

درضمن شما با شغل پرستاري مشمول سخت و زيان آورموضوع بند  2 عرايضم مي باشيد در صورتي كه سابقه لازم را احراز كنيد بدون شرط سني بازنشست خواهيد شد