در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام.من ۱۷ سال سابقه ببمه دارم.که از این ۱۷ سال ۱۴ سال ببمه اجباری و ۳ سال بیمه اختیاری هست.و الان حدود چند سالی هست که بیمه نمیریزم.خواستم ببینم بعد فوت به خانواده ام ببمه تعلق میگیرد؟بیمه کامل تعلق میگیرد.یا ۱۷ سال که ریختم؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام با استناد به  بند 1 ماده 80قانون تامين اجتماعي در صورت فوت بيمه شده كه بين 10 تا 20 سال سايقه بيمه پردازي دارند به بازمانگان وي به نسبت سنوات پرداخت حق بيمه بدون الزام به رعايت ماده 111(موضوع حداقل حقوق پايه ) قانون تامين اجتماعي به نسبت سهام مقرر در ماده 83 (موضوع سهم هريك از بازماندگان  )همان قانون مستمري پرداخت مي شود