بهترین پاسخ

برای دانلود اپلیکیشن تامین اجتماعی من از طریق سایت hamrah.tamin.ir برای گوشی های اندروید بر روی لینک زیر کلیک کنید:

لینک مستقیم دانلود اپلیکیشن تامین اجتماعی من از سایت تامین اجتماعی

گوشی های آیفون ios و سیستم عامل ویندوز می توانند از نسخه تحت وب اپلیکیشن تامین اجتماعی من استفاده کنند. برای ورود بر روی لینک زیر کلیک کنید:

ورود به وب اپلیکیشن

تامین اجتماعی من در سایت تامین اجتماعی

همچنین، منوی تامین اجتماعی من در سایت تامین اجتماعی نیز وجود دارد. بعد از ورود به سایت تامین اجتماعی به آدرس https://eservices.tamin.ir/ یکی از گزینه های بالای صفحه تامین اجتماعی من است.