در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام من یکسال هست که بیمه مشاغل ازاد زنان خانه دار  ودختران مجرد هستم الان جایی مشغول به کارشدم و بیمه میشم میخوام بدونم ایا از محل کارم بیرون اومدم میتونم ادامه بیمه مشاغل ازاد رو واریز کنم یا باید بیمه خویش فرما بشم؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام بله پس از اتما م کاردر کارگاهی که الان مشغول هستید  و بیمه پردازی اجباری دارید در صورت قطع رابطه کاری می توانید دوباره بیمه مشاغل را ادامه دهید  منعی برای آن وجود ندارد