در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام. بنده 11سال سابقه کار کار در مشاغل سخت و زیان آور دارم.بیمه برای محاسبه مبلغ سختی کار نامه ای مبنی بر ارسال قراردادها و احکام ارسال نموده است.اما کارفرما مدارک را ارسال نمیکند.ضمن اینکه بیمه قید نموده در صورت عدم ارسال مدارک تا مدت1ماه مبلغ را بر اساس مدارک موجود محاسبه میکند.اما با گذشت 50روز هیج جوابی نگرفتم لطفا راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام به بيمه مراجعه نماييد و پي گير مهلت داده شده به كارفا شده و با توجه به اينكه كارفرمااز دستور سازمان تبعيت نكرده خواستار اجراي مراتب قانوني شويد