در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
باسلام

فروردین 1400در شرکتی در تهران بعنوان کارمند حسابداری در دفتر مرکزی مشغول کار شدم و قرارداد یکساله بستم بعد از اتمام قرارداد برای بیمه بیکاری اقدام کردم و متوجه شدم پنج ماه آخر قراردادم از طرف شعبه سیرجان شرکت ارسال شده و همین موضوع باعث شده از طرف تامین اجتماعی سیرجان بعنوان کارگر موقتی تلقی بشه و موافقت نکنند.سوال دارم آیا امکان اصلاح محل کار از طرف کارفرما وجود دارد یا از طریق دیگر باید اقدام کنم و از کارفرما شکایت کنم باتشکر
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام در صورتي كه كارفرما واحد (يك نفر )باشد و كارگاها متعدد باشند با توجه به وحدت كارفرما برقراري بيمه بيكاري در صورت احراز ساير شرايط بلامانع است