در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام من 7سال بیمه تامین اجتماعی دارم ولی 8سال که بیکار شدم ودر مستمري پدرم که فوت کردن وارد شدم الان سنم به بازنشستگی بانوان رسیده اگر سنوات را پر کنم و خودم بازنشسته بشم بهتر یا اینکه در مستمري پدرم باقی بمونم در ضمن من با خواهرم در بیمه پدرم هستیم و مبلغی که برای سنوات ميخوان خیلی زیاده ممنون ميشم راهنماييم کنید
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام در صورت احراز شرايط باز نشستگي  باتوجه به سابقه  ده روز حقوق به عنوان مستمري پرداخت مي شود  ضمنا بايد هزينه بيمه قابل خريداري را نيز نقدا  در وجه سازمان پرداخت كنيد