در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

با سلام.

بنده با ۱۱ سال سابقه دارم که حدود ۷ سال آن بیمه پرداز اجباری بوده (باقی آن خرید سربازی و ۱۸ ماه بیمه بیکاری بوده)

اکنون ۵۵ سال دارم و  کارفرما عدم نیاز داده ، میتونم با توجه به اینکه طبق جدول از ۱۸ ماه بیکاری استفاده کردم ، مجدد تا ۶۰ سالگی بیمه بیکاری دریافت کنم ؟

1 پاسخ
توسط (1,060 امتیاز)
با سلام

به استحضار می‌رساند سقف دریافت بیمه بیکاری با سابقه بین ۲ تا ۱۰ سال بیمه اجباری برای افراد متاهل و متفکل ۱۸ ماه و برای افراد مجرد ۱۲ ماه می باشد با توجه به سابقه ۷ ساله و دریافت ۱۸ ماهه بیمه بیکاری شما جهت استفاده مجدد از بیمه بیکاری بیش از ۱۰ سال سابقه بیمه اجباری نیاز دارید و سوابق دوران خدمت سربازی جهت دریافت بیمه بیکاری محاسبه نمی شود