در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام
تازه ازدواج کردم و خودم و خانمم هر دو دانشجو هستیم بنده بیمه تامین اجتماعی و همسرم بیمه نیروهای مسلح بودیم و الان دنبال بیمه درمانی هستم برای مدت یکسال ... خوشحال میشم بیمه مناسب رو با این شرایط به بنده معرفی کنین
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید عرض کنم که در حال حاضر بهترین و ایده آل ترین پیشنهادی که برای شما هست عضویت در بیمه تکمیلی خانواده شرکت کمک رسان ایران (SOS) می باشد.

اعتبار 27 ساله این شرکت و بهمراه داشتن سقف تعهدات فوق العاده استثنایی و بی نظیر آن برای شما گزینه ای کاملا" مناسب می باشد.

ضمنا" در جریان باشین که کلیه خدمات درمانی شرکتهای بیمه خصوصی در تمامی نقاط ایران تحت پوشش این شرکت و در تمامی اقصی نقاط میهن عزیزمان،ایران و حتی خارج از ایران نیز قابل دریافت و استفاده می باشد.

در صورت تمایل به عضویت از طریق بنده که نماینده این شرکت با کد 353 می باشم،لطفا" لینک زیر را پر نمایید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

 با تجدید احترام