در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
من بعد از 8 ماه پس از اتمام قرار داد بیکار شدم، 4 سال و خورده ای هم بیمه بدون وقفه دارم، الزام 1 سال اشتغال در کارگاه آخر تبصره ای نداره بتونم از بیمه بیکاریم استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

۱-طبق بند یک تفاهم نامه مشترک وزارت کار و سازمان درصورتی که رابطه کاری شما از نوع قراردادی بوده ودر پایان قرارداد به دلیل عدم نیاز ازسوی کارفرما بیکارشوید و یکسال کامل در آخرین کارگاه سابقه کار و بیمه داشته باشید  می توانید از مقرری بیکاری منتفع شویدکه این بند متاسفانه تبصره ای دال بر سابقه کمتر ندارند

۲- درصورتی که ۶ ماه سابقه کار و بیمه داشته باشید و رابطه کاری شما ازنوع دائمی بوده و  فاقد قرارداد باشید یا در اثنای قرارداد به اجبار اخراج شده اید  و مراجع قانون کار اخراج شما را موجه قلمداد نموده باشند  با ارائه حکم اداره کار مبنی بر عدم امکان ابقاع بکار  مشمول بیمه بیکاری خواهید بود