در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام اینجانب مدت ۱۲ سال سابقه بیمه در مراکز درمانی خصوصی دارم اما ۱۸ سال هست شاغل هستم وقفه ۶ ساله را در مطب شخصی مشغول به کار بودم اجاره کرده بودم اما بیمه رد نکردم آیا با داشتن جواز و پروانه مطب میتوان ۶ سال را خرید؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام خير اين امكان وجود ندارد چون بيمه شما اختياري است و از زماني كه با سازمان قرارداد منعقد مي كنيد مي توانيد بيمه پردازي نماييد پرداخت حق بيمه معوق در اين خصوص امكان پذير نيست . مزيد اطلاع فقط بيمه اجباري در صورت اثبات اشتغال به كار نزد كارفرما مي توانند بيمه معوقه را نزد سازمان تاديه نمايند .