در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
فردی کخ اردیبهشت ١۴٠١ بازنشسته شود و متاهل و دارای یک فرزند است و مستمری استحاقی با ٣٣ سال سابقه ٣ میلیون و ٨٠ هزار تومان در حکم ثبت شده است، چقدر دریافتی خواهد داشت؟ و آیا مشمول افزایش حقوق سال جدیدی خواهد شد یا نه؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام

 مزایای حقوق شما حدود ۸۰۰هزارتومان خواهد بود که به این رقم اضافه می‌شود البته باید توجه داشته باشید که هنوز حداقل حقوق سازمان نهایی نگردیده و حقوق شما بر اساس میانگین ۲۴ ماه محاسبه شده است

لذا پس از تایید حقوق سال جدید تنها درصورتی که از حداقل سازمان کمتر باشید حقوق شما ترمیم می یابد ولی مشمول افزایش حقوق ۱۴۰۱ نمیگردد.